Odustala od novinarstva zbog Instagrama: Po objavi zaradi oko 40 tisuća kuna

Foto: Instagram

ALEXA DELLANOS je cura koja je svijetlu budućnost pronašla upravo na Instagramu. S vojskom od 1,3 milijuna sljedbenika Alexa zarađuje vrtoglave svote novca zahvaljujući svojim seksi objavama, a po jednoj objavi zaradi i do 6000 dolara, odnosno oko 40 tisuća kuna.

23-godišnjakinja s Floride i njen dečko Alec Monopoly zajedno putuju svijetom, a ona zarađuje fotkajući se na raznim destinacijama u zavodljivim pozama. Tako Alexa godišnje od Instagrama zaradi i do 65 tisuća dolara (oko 436 tisuća kuna), zbog čega je odustala od svoje novinarske karijere, shvativši da joj je ovaj posao puno isplativiji.

"Iskreno, nisam ni shvaćala koliko je novca samo u Instagramu dok ga nisam počela zarađivati, sada osjećam da je samo nebo granica. Odlučila sam zarađivati trostruko više novca od društvenih mreža nego što bi zarađivala od novinarstva - to bi bila sjajna prilika i otvorila bi mi mnoga vrata u zabavnoj industriji, ali sada si ih otvaram sama", izjavila je Alexa za Daily Star.

Alexin novi glamurozni život sastoji se od putovanja svijetom sa svojim dečkom umjetnikom čija se neto vrijednost procjenjuje na 12 milijuna dolara (oko 80 milijuna kuna), kao i od stvaranja vlastitog imidža. Također, trenutno je zauzeta kreiranjem vlastite linije posebne sportske odjeće u kojoj će "guze djevojaka izgledati nevjerojatno".

Iako se njen život čini glamuroznim, Alexa priznaje da je naišla i na nekoliko negativnih aspekata. "Jednom sam dobila cvijeće na svoju adresu prije tri godine, s karticom u kojoj me anonimni pratitelj pitao da se udam za njega. To mi je bilo zastrašujuće jer sam mislila da nitko ne zna gdje živim, ali odselila sam se od tamo", prisjetila se, dodajući kako joj ljudi svašta šalju preko društvenih mreža.

"Dobivala sam slike penisa od neznanaca, ali sam momentalno blokirala pošiljatelje jer me takve stvari zgroze", priznaje Alexa.

Kako bi održala liniju i zavodljiv izgled, Alexa je već pet godina veganka, uz što je potrošila preko 15 tisuća dolara na kozmetičke operacije. "Operirala sam se kako bih poboljšala ono što sam već imala, ali definitivno mi je pomoglo i da dobijem puno više pratitelja u samo godinu i pol", kaže instagramuša koja je dosad operirala grudi, usne i stražnjicu.

Usprkos popularnosti, Alexa je naučila važnu lekciju iz svog načina života. "Naučila sam da nikada neću dozvoliti da mi pozornost udari u glavu jer, bez obzira na to koliko ste veliki ili mali na internetu, još uvijek ste samo čovjek", zaključila je.

Pročitajte više