Odvjetnica za razvode: Ako želite trajan brak, izbjegavajte tipove s ovom profesijom

Screenshot: Youtube

ODVJETNICA koja se bavi obiteljskim pravom, a najčešće radi na razvodima, objavila je video u kojem je navela da joj je tijekom studija kolegica rekla da su istraživanja pokazala kako su muškarci koji rade poslove s puno odgovornosti najgori materijal za brak.

Odvjetnica, koja se na TikToku predstavlja kao jettiegirl28 i ima 35 tisuća pratitelja na toj mreži, objasnila je u videu koje su to profesije i zašto su muškarci koji u njima rade toliko "problematični". Po njoj, žene bi trebale izbjegavati muškarce koji rade kao vatrogasci, policajci, vojnici, kirurzi i piloti.

"Kad sam se prvi put počela baviti obiteljskim pravom prije 13 godina, jedna odvjetnica mi je dala statistiku o pet najgorih profesija za opstanak braka", rekla je i dodala da je prvotno mislila da je to čudna statistika, ali da je kroz karijeru shvatila da je ipak točna.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound - KK

"Tijekom svoje karijere gledala sam svoje najteže slučajeve i, šokantno, mnogi od njih su uključivali muškarce u ovih pet profesija", rekla je odvjetnica i dodala da su ti podaci nešto što treba imati na umu kad razmišljate o potencijalnom braku s muškarcem koji radi u jednoj od tih profesija.

Većina komentatora složila se s njom

Progovorila je i o tome jesu li muškarci u tim profesijama narcisoidniji i ovisniji o kontroli te objasnila da su često tvrdoglavi i skloni ideji da sve mora biti onako kako su oni zamislili.

"Ako pogledate ove profesije, što im je svima zajedničko? Oni su na poslu 'bogovi'. Policajci nose pištolje i uvode red, kirurzi se kreću po bolnicama gdje su uzor velikom broju ljudi, imaju zadnju riječ i svi ih tretiraju s poštovanjem. I onda dođu doma i netko ih traži da iznesu smeće. Mislim da je to jako teški prijelaz koji trebaju napraviti", pojasnila je i dodala da su piloti i vojnici posebno teški karakteri.

"A muškarci koji imaju pozicije u vojsci... Sjetite se da oni nekad imaju kontrolu nad životima 150 ili 200 ljudi. Njihov posao, sama pozicija, zahtijeva poštovanje podređenih jer imaju veliku odgovornost i često su jako narcisoidni i skloni kontroli nad svim", rekla je, a s njom su se složili i brojni komentatori.

"Radila sam na telefonskoj liniji za pomoć zlostavljanim ljudima i da, to su bile uobičajene profesije zlostavljača, oh, i oni puno varaju", "Svi piloti s kojima su izlazile moje prijateljice su ih varali", "Imaju herojski kompleks", "Razvela sam se od kirurga i mogu potvrditi da je ovo istina", samo su neki od komentara njezinih pratiteljica.

Pročitajte više