"Odvratno": Fanovi mladog pjevača zgroženi onim što mu je obožavateljica radila

Screenshot: Instagram/Twitter

OBOŽAVATELJI braće Jonas bijesni su nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj obožavateljica hvata Nicka Jonasa za noge i stražnjicu.

Jedan od posjetitelja koncerta braće Jonas u Los Angelesu snimio je neprihvatljivo ponašanje obožavateljice koja se ponašala kao da ima pravo šlatati mladog glazbenika samo zato što sluša njegovu glazbu.

Dok je Nick pjevao "Only Human" djevojka ga je nemilosrdno hvatala, a on je u jednom trenu odgurnuo njenu ruku sa sebe. U pomoć mu je priskočio zaštitar, koji je prišao djevojci i pojasnio joj da bi se trebala smiriti.

Dok Nick još nije javno prokomentirao incident, njegovi fanovi bijesne na društvenim mrežama. Slažu se da je njeno ponašanje "odvratno, zastrašujuće i jezivo".

"Ovo je stvarno nepoštivanje čovjeka", komentirala je osoba koja je video snimila.

"Dragi Nick, u ime ostalih obožavatelja želim se ispričati za ovo što se dogodilo na Hollywood Bowlu. Nitko ne bi trebao biti tako dodirivan od strane stranca bez pristanka. Nadam se da ćemo se mi ostali iskupiti i pokazati ti što znači poštivanje", napisao je jedna obožavateljica.

"Moraju ga prestati dirati i točka", dodala je druga.

"Ovo je prešlo sve granice", smatra treća.

"Ovo je doslovno seksualni napad", napominje još jedna.

Pročitajte više