Odzvonilo je jeftinim telekom uslugama

Foto: Press

KORISNICI se u zadnje vrijeme suočavaju s rastućim trendom podizanja cijena telekom usluga, što će uskoro postati očigledno i na samim računima korisnika. Vjerojatno ste već čuli o tim promjenama, ali postoji jedan telekom operator koji se ističe kao izuzetak. Terrakom, jedini 100% domaći operator koji pokriva cijelu Hrvatsku, ne samo da je izbjegao ugradnju indeksne klauzule o povećanju cijena u  svoje opće uvjete, već garantira da će cijene ostati iste tijekom cijelog trajanja ugovora.

U vrijeme kada mnogi korisnici brinu o skokovima cijena, Terrakom je odlučio biti drugačiji. Bez obzira jeste li zainteresirani za SOLO OPTIK uslugu s brzinama od 50Mbps do 1Gbps, koja je dostupna već od 13,14 € (99 kn) mjesečno, ili biste radije odabrali sveobuhvatni TRIO OPTIK paket za 26,41 € (199 kn) mjesečno, Terrakom vam garantira stabilnost cijena. Nećete doživjeti iznenađenja na računu ili naglo povećanje troškova. Terrakom se ponosi time što je pouzdan partner svojim korisnicima, nudeći im jasnu i transparentnu politiku cijena.

Za razliku od ostalih multinacionalnih telekom operatora, Terrakom kao domaći telekom koji posluje samo u Hrvatskoj posvećen je brizi o korisnicima i pružanju vrhunskih usluga diljem zemlje. SOLO OPTIK internet usluga omogućuje brz i stabilan pristup internetu bez obzira na vaše potrebe. Od jednostavnog surfanja i slanja e-mailova do streaminga visoke kvalitete i igranja online igara, Terrakom je tu da vam omogući najbolje iskustvo.

Terrakom također nudi TRIO OPTIK paket koji uključuje ne samo internet, već i široku paletu televizijskih kanala i kvalitetnu telefoniju. S ovim paketom, korisnici mogu uživati u svim pogodnostima modernih telekomunikacija uz pouzdanost i stabilnost koje samo Terrakom može pružiti.

Ako imate bilo kakva pitanja o našim uslugama ili želite saznati više, slobodno nas kontaktirajte na besplatnom broju 0800 66 77 ili putem e-mail adrese prodaja@terrakom.hr. Naša stručna korisnička podrška bit će vam na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam potrebne informacije.

Pročitajte više