Oglasila se Coleen Rooney i stala na kraj tračevima o razvodu braka nakon Wayneova uhićenja

Foto: Instagram

COLEEN ROONEY oglasila se danas na Twitteru te stala na kraj tračevima o razvodu braka nakon što je Wayne Rooney uhićen u pijanom stanju u društvu 29-godišnje brinete Laure Simpson.

Coleen je danas na društvenim mrežama objavila fotografiju sina u školskoj uniformi dok je Wayne snimljen tijekom odlaska na trening, a ono što je tabloidima upalo u oko vjenčani je prsten koji nije skinuo.

Coleen se suočila sa suprugom te ga, tvrde njihovi prijatelji, a piše Daily Mail, tražila da joj prizna koliko puta se to dosad dogodilo. Nije poznato koliko je trajao "krizni razgovor", no prema pisanju britanskog tabloida, bliski obiteljski prijatelji tvrde kako Coleen ozbiljno razmišlja o razvodu.

Laura Simpson, samohrana majka iz Irlama, nedaleko Manchestera, rekla je za MailOnline kako bi s Rooneyjem sasvim sigurno spavala da nogometaš nije uhićen. "Ja sam samohrana majka i nisam radila ništa krivo niti ga na išta navodila. On je bio taj koji je lovio. Ja sam samo žena i imam potrebe", dodala je. Tvrdi i kako su se samo ljubili i mazili, no da bi mu Coleen trebala oprostiti.

Coleen i Wayne Rooney zajedno su od njezine šesnaeste godine te su u braku devet godina. Čekaju četvrto dijete, a iako Coleen nikad nije bila bjesnija i njezini prijatelji je nagovaraju da ga ostavi, mnogi ipak predviđaju kako će mu oprostiti.

Pročitajte više