Oglasila se glumica iz Pune kuće koju je Saget gledao kao kćer: "Nema tih riječi..."

Foto: Instagram

GLUMICA iz Pune kuće koja je bila posebno bliska s Bobom Sagetom oglasila se nakon njegove smrti. Jodie Sweetin, koja je u seriji utjelovila Stephanie, objavila je emotivne fotografije s komičarom te mu posvetila tekst koji pokazuje koliko su bliski bili.

"Nema dovoljno riječi da izrazim ono što danas osjećam. Niti su dovoljno velike da zahvate i djelić onoga tko je on bio. Jedna stvar koju znam je da nikada nismo propustili priliku da jedno drugome kažemo: 'Volim te'...", započela je glumica.

Opisala je kako joj je Saget otkrio brojne pjesme koje su joj danas najdraže i kako ju je uveo u svijet komedije te se prisjetila snimanja Pune kuće s njim u djetinjstvu.

"On i Dave zajedno su plesali na mojoj proslavi 13. rođendana.... Provodila sam vikende u njegovoj kući s njegovim kćerima i jela palačinke s borovnicama. Ovo su samo neke od posebnih uspomena koje čuvam u srcu i koje se stalno vrte na vrtuljku uspomena u mojim mislima. Bob je bio divno ljudsko biće. Ljudsko biće koje bi te s vremena na vrijeme moglo izluditi i on je to znao, ali je bilo toliko iskreno da se nisi mogao naljutiti. Ispričavao bi se 15 minuta ako bi mislio da je rekao nešto što nije trebao...", opisala je te dodala da je bio najsretniji kad je mogao pomoći drugima.

"Nedostajat ćeš mi, Bob. Pobrinut ću se da ispričam neki neprikladan vic na tvom sprovodu. U tvoju čast. Znam da bi to htio. Ali trebao si biti duže tu. Kako bezobrazno", zaključila je na kraju uz svoju poznatu poštapalicu iz serije.

"Dečkima je bio brat, a nama curama otac. Svima nam je bio prijatelj. Zagrlite ljude koje volite, u Bobovu čast", poručila je još.

I Saget je u nekim intervjuima znao istaknuti koliko je bio blizak s Jodie.

"Sve su mi prijateljice, ali Jodie mi je vjerojatno bila više poput djeteta. Ali sve su bile tu za mene kada sam prolazio kroz teške situacije", rekao je jednom prilikom.

Bob Saget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi. Imao je 66 godina.

Pročitajte više