Supruga Hakimija koji je optužen za silovanje: Uvijek ću biti na strani žrtava

Foto: Instagram

HIBA ABOUK, supruga nogometaša PSG-a Achrafa Hakimija, konačno je progovorila o optužbama za silovanje i njihovom razvodu. Naime, Hakimija je jedna djevojka optužila za silovanje, nakon čega je objavljeno da se Hiba i nogometaš razvode. 

Razišli su se prije optužbi za silovanje

Hiba tvrdi da su ona i Hakimi bili razdvojeni nekoliko tjedana prije nego što su izašle optužbe na njegov račun. "Realnost je da smo prije nekog vremena, nakon dugog razmišljanja, otac moje djece i ja donijeli odluku da prekinemo vezu, puno prije događaja u koje sam bila umiješana u medijima i kojih sam bila potpuno nesvjesna", rekla je za španjolski El Pais. 

Optužbe za silovanje opisala je kao "sramotu".

"Nakon što smo donijeli odluku da se zakonski razdvojimo i prestanemo živjeti zajedno, čekajući brakorazvodni postupak, tko bi mislio da ću se, osim suočavanja s uobičajenom boli koja dolazi s razdvojenošću i prihvaćanjem te boli zbog neuspjeha obiteljskog projekta kojem sam dala tijelo i dušu, morati suočiti i s ovom sramotom", dodala je. 

"Uvijek ću biti na strani žrtava"

Abouk je od početka svoje glumačke karijere aktivistica za ljudska prava i izbjeglice. "Podrazumijeva se da sam u svom životu uvijek bila i uvijek ću biti na strani žrtava. Stoga, s obzirom na ozbiljnost optužbi, možemo vjerovati samo u dobar rad pravosuđa", rekla je.

Podsjetimo, 24-godišnjakinja je optužila Hakimija za silovanje. Dok je Hiba s djecom bila u Dubaiju, Hakimi je navodno pozvao tu djevojku u svoj dom nakon što su se neko vrijeme dopisivali preko Instagrama. 

"U njegovom domu stvari su se otele kontroli. Ljubio me u usta, maknuo mi odjeću s grudi iako sam rekla da ne želim da to radi. Dirao me po vagini iako nisam željela da to radi", navedeno je u svjedočenju žrtve. Francuski mediji su objavili da je uspjela odgurnuti nogometaša te pozvati nekog od svojih prijatelja da dođe po nju. Hakimi je demantirao optužbe.

Pročitajte više