Ognjen Vukojević i Andrea Ćupor: Missica i nogometaš pred oltarom

BIVŠA Miss Hrvatske Andrea Ćupor već je godinu dana u vezi s jednim od "najružnijih" nogometaša EP-a 2008., Ognjenom Vukojevićem, a ovih dana spakirala je krpice i krenula put Kijeva, s avionskom kartom otvorenog datuma povratka. Dakle, ne preostaje nam ništa drugo nego da zaključimo kako se bivša missica u Kijev preselila na dulje vrijeme, a da je i brak na pomolu, dala je naslutiti tjedniku Extra.

"U ozbiljnoj smo vezi i brak je samo pitanje vremena"

Iako je naglasila kako je odlučila da novinarima više neće davati nikakve informacije o svojem privatnom životu, jer "više nije dio tog svijeta i čini sve kako bi zadržala malo intime za sebe", nešto je ipak odala. "Istina je da sam se preselila u Kijev k Ognjenu i za sada sam sigurno ovdje do lipnja. Iskreno, ništa me više ne veže za Zagreb", rekla je.

"U Ognjenu sam pronašla sve što sam tražila. Realan je i čvrsto stoji na zemlji. U ozbiljnoj smo vezi i brak je pitanja vremena i formalnosti", otkrila je te se još jednom osvrnula na Zagreb, svoj sada već nekadašnji dom. "Veliki sam perfekcionist i kad nešto radim želim da to bude zaista kako treba, a tamo sam stalno nalazila na stupice koje su me bespotrebno kočile. Kijev je divan grad, naučila sam već pomalo i ukrajinski i sigurno ću ga usavršiti koliko god to bude moguće", dodala je.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više