Ogrlica koju je Michelle Obama nosila tijekom lajva hit je zbog skrivene poruke

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIVŠA prva dama SAD-a Michelle Obama obratila se javnosti tijekom virtualne konvencije na kojoj je iskazala podršku demokratskom kandidatu za američkog predsjednika Joeu Bidenu te je izjavila da trenutni predsjednik Donald Trump nije dorastao zadatku. Ubrzo nakon njenog javljanja gledatelji su na internetu počeli pisati o zanimljivom detalju koji su uočili.

Michelle je tijekom obraćanja oko vrata nosila zlatnu ogrlicu, čiji je privjesak poslao skrivenu poruku. Ako se bolje zagledate, vidjet ćete da ogrlica sadrži slova "vote", što prevedeno na hrvatski znači "glasajte".

Ogrlica je odmah postala hit na internetu te je bila jedan od najtraženijih pojmova na Googleu i Twitteru u posljednja 24 sata, piše Daily Mail.

Brojni internetski korisnici počeli su pisati kako i oni žele posjedovati istu ogrlicu, a uskoro je otkriveno i da je Michelle ogrlicu kupila od privatne dizajnerice te da ju je platila 430 dolara (oko 2700 kuna).

Dizajnerica se navodno iznenadila jer joj Michelle nije otkrila kada ni u koje svrhe planira nositi ogrlicu. Potražnja za ogrlicom naglo je skočila, a cijena se kreće od 300 dolara naviše.

"Nisam mogla vjerovati. Sjedila sam za svojim stolom i plakala", priznala je dizajnerica.

Pročitajte više