Oko ovih se serija stvarao prevelik hajp, a na kraju su razočarale gledatelje

Foto: Press

NEDAVNO smo pisali o filmovima koji su imali predobar marketing, ali su razočarali gledatelje, a sada je došao red i na serije. Buzz Feed je pitao svoje čitatelje oko kojih se serija stvarao prevelik hajp, a na kraju su im bile bezveze. Ovo su neki od odgovora.

Oprez! Spojleri

Gilmore Girls: A Year in the Life

"Bilo je slatko ponovo vidjeti poznata lica, ali priča je bila grozna. Uništili su Rory. I kraj na kojem ona govori da je trudna, vjerojatno s Loganom - koji je zaručen, nema smisla. Potpuno je izvan kontrole, uopće nije spremna za bebu."

And Just Like That 

"Jednostavno nije više smiješno. Voljela sam gledati žene iz Seksa i grada i mislila sam da su situacije u koje su upadale svaki tjedan urnebesne, ali ovo me natjeralo me da ih vidim drugačije. Shvatila sam sam koliko je svaka od njih potpuno sebična."

Stranger Things

"Stalno sam viđao reklame i slušao toliko pozitivnih komentara o Stranger Thingsu da sam ga odlučio pogledati. Bilo mi je užasno dosadno. Stalno sam čekao da se dogodi nešto zanimljivo, jedinstveno i vrijedno pompe, ali sve je bilo toliko osrednje da sam odustao na prvoj sezoni."

Secret Invasion

"Stvarno sam želio gledati ovu seriju, ali kad su ubili jednog važnog  lika, znao sam da u sljedećoj epizodi slijedi smrt drugog."

Fuller House

"Nisu to trebali uopće snimati. Bilo je nekako uzbudljivo vidjeti što će se dogoditi dalje, ali jednostavno nije to isto. Bez Michelle nikad neće biti tog lijepog obiteljskog osjećaja jer je ona bila veliki dio showa."

The Witcher

"Sranje."

Pročitajte više