Oksana tražila milijune od Mela Gibsona za šutnju, bivša supruga tvrdi da je bio divan suprug

OKSANA GRIGORIEVA navodno je tražila više od 10 milijuna dolara od svog bivšeg zaručnika Mela Gibsona kako ne bi pustila tajne snimke njihovih svađa u javnost. Izvori TMZ-a kažu kako postoji "čvrst dokaz" da Ruskinja nije nimalo nevina u cijeloj priči te se pokušava prikazati kao žrtva.

Oksana je navodno bila vrlo precizna pri određivanju svote koja je potrebna za njenu šutnju. Izvori nisu željeli reći o kojoj je svoti riječ, ali su jasno dali do znanja da se radi o iznosu većem od 10 milijuna dolara. "Postoji niz dokaza", navodno je izjavio dotični izvor. Ti će dokazi biti predstavljeni na sastanku Gibsonovih odvjetnika sa zamjenicima losanđeleskog šerifa. Navodno će Melovi odvjetnici službeno zahtijevati kriminalnu istragu o Oksaninoj iznudi.

Bivša supruga brani ugled Mela Gibsona

Američki tabloidi očito vode pravi rat oko slučaja "Mad Mela", jer TMZ niže članke koji govore u prilog Gibsonu, dok Radar Online u pravilnim razmacima objavljuje snimke i fotografije koje prikazuju oskarovca kao pravog luđaka. Potonji medij nikad nije otkrio identitet svog izvora, ali je nekoliko puta istaknuo kako kontroverzne snimke i fotografije nije plasirala Oksana.

U najnovijem pokušaju spašavanja Melovog ugleda TMZ objavljuje pismo njegove bivše supruge Robyn Moore u kojem tvrdi da Gibson nije nikad fizički zlostavljao nju te niti jedno od njihovo sedmero djece. "Mel me nikad, ni na koji način nije fizički zlostavljao prije, za vrijeme ni nakon našeg braka", stoji u njenoj izjavi. Robyn je svoju izjavu predala sudu, a Melovi odvjetnici će je dati i šerifovim zamjenicima. Iako se razvela od njega, bivša Melova supruga kaže kako je oskarovac "divan otac koji voli svoju djecu".

Pročitajte više