Okupila se ekipa iz filma Vrag nosi Pradu, sprdale se s Meryl Streep

Foto: Profimedia

Glumice filma Vrag nosi Pradu Meryl Streep, Anne Hathaway i Emily Blunt ponovno su se okupile na dodjeli nagrada SAG 2024. kako bi dodijelile nagradu za najboljeg muškog glumca u humorističkoj seriji.

Streep je trebala pobjedniku uručiti nagradu, no umjesto da to učini, ležerno je izjavila da nije ponijela naočale za čitanje ni omotnicu s imenom pobjednika. Na trenutak je nastao tajac, a onda se dvoranom u Los Angelesu prolomilo glasno oduševljenje jer su joj se na pozornici pridružile Anne Hathaway i Emily Blunt noseći joj naočale i omotnicu nakon čega su joj predale tražene predmete.

Meryl Streep je u Vrag nosi Pradu glumila Mirandu Priestly, despotsku glavnu urednicu modnog magazina Runway, dok su Anne Hathaway i Emily Blunt tumačile uloge njenih pomoćnica, Andree Sachs i Emily Charlton. U filmu ih je Miranda tlačila, a izrazi lica Meryl Streep danas su dio popularne kulture.

Jedan od tih izraza lica Streep je imala i na dodjeli prestižnih priznanja glumačkog ceha kad su joj prišle "pomoćnice". Hladnim tonom glasa, glumica je proglasila pobjednika, Jeremyja Allena Whitea za ulogu u seriji The Bear.

Jedan od rijetkih ponovnih susreta triju glumica

Publiku je zabavio dijalog triju glumica, koje su tom prilikom podsjetile na svoj film iz 2006. Najprije je Meryl Streep rekla: "Jedno prastaro pitanje, gdje završava lik, a počinje glumac?" na što joj je Emily Blunt dobacila: "Meryl i Miranda Priestly su poput blizanki", što je diva brzo opovrgla. "Mislim da nisam nimalo poput Mirande Priestly!", rekla je, da bi se u raspravu tada ubacila Anne Hathaway.

"Ne, to uopće nije bilo pitanje", rekla je Hathaway, aludirajući na jednu od najpoznatijih rečenica Mirande Priestly iz omiljenog filma. Potom je Meryl otvorila omotnicu, a Emily Blunt joj je, tobože ironično, dobacila: "Svakako je otvorite ledenim tempom, znate kako me to oduševljava", što je još jedna referenca na izjavu Mirande iz filma.

Bio je to jedan od rijetkih ponovnih susreta triju glumica nakon snimanja hita o naličju svijeta mode i modnih magazina. Početkom ove godine Anne Wintour i Anne Hathaway pojavile su se na kazališnoj pozornici nakon izvedbe broadwayske predstave Gutenberg! The Musical! i izvele kratki skeč na temu svima znanog filma i oduševile publiku.

Pročitajte više