Olivera iz Gospodina Savršenog u vezi je s hrvatskim nogometašem?

Foto: Instagram

SUDIONICA reality showa Gospodin Savršeni Olivera Matijević navodno je u vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem.

Olivera svojim ponašanjem u popularnom showu intrigira javnost iz epizode u epizodu, ali prema tvrdnjama Slobodne Dalmacije nije uspjela pronaći ljubav s Gospodinom Savršenim, doktorom fizike Tonijem Šćulcem iz Splita. Popularni show snimao se prošle godine na proljeće, a Olivera nije dugo čekala novu priliku.

Olivera se navodno već nekoliko mjeseci tajno viđa s hrvatskim nogometašem, članom naše reprezentacije, koji se trenutno nalazi u Kataru. On je, prema tvrdnjama izvora bliskog Oliveri, toliko poludio za njom da joj često kupuje avionske karte kako bi ga posjetila u jednoj europskoj zemlji u kojoj trenutno igra, a nekoliko su se puta vidjeli i u Hrvatskoj.

"Nemam komentara", rekla je Olivera, koja nije htjela niti potvrditi niti negirati ovu informaciju, za Slobodnu Dalmaciju. Nedavno je snimila duet s igračem Rijeke Josipom Drmićem Zašto mi to radiš, a nogometaši su i njezini najveći obožavatelji, pa je tako pjevala na privatnim zabavama Vatrenima, ali i Dariju Srni i Domagoju Vidi.

Pročitajte više