Oliveru Balašević oduševilo pitanje u Milijunašu: Odgovor sigurno zna 5.000.000 ljudi

Foto: Nel Pavletic/Davor Javorovic/PIXSELL/Instagram

OLIVERU BALAŠEVIĆ oduševilo je jedno pitanje iz srpske inačice kviza Tko želi biti milijunaš?.

"Tko je imao uloge Jule i Šace u domaćoj mini seriji Pop Čira i pop Spira, snimljenoj 1982.?" glasilo je pitanje.

"S razlogom ovo pitanje nije za 5.000.000, ali je sasvim sigurno toliki broj onih koji znaju odgovor", komentirala je Olivera pitanje postavljeno jednoj natjecateljici.

Naime, ulogu Jule u seriji je tada imala upravo Olivera, a ulogu Šandora-Šace njezin suprug Đorđe Balašević. Pop Ćira i pop Spira je jugoslavenska humoristična mini serija snimljena 1982. po motivima istoimene priče Stevana Sremca. Scenarij i režiju je potpisala Soja Jovanović.

Olivera i Đorđe u braku bili 40 godina

Inače, Olivera se nerijetko prisjeća svog supruga. Upoznali su se 1979. godine, a u braku su bili 40 godina. Oliveru Savić, bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici, upoznao je kao gost novosadske televizije - Olivera se tu našla kao sportašica, a Đorđe kao glazbenik. Njihov je susret u više navrata Đole opisivao kao filmski.

Posvetio joj je i jednu od svojih najpopularnijih pjesama koju je nazvao njenim imenom. Vjenčali su se 7. svibnja 1981. godine, a kasnije su otkrili da su na vjenčanje zakasnili.

"Kasnili smo na vlastito vjenčanje, tada je Jovana već bila rođena, kada smo se vjenčali, i ja sam zbog albuma za djevojčicu i slike željela biti u bijelom, mislim da je to san svake djevojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao traperice i prsluk, tenisice, naravno, i stavio je bedž - Muppete. Zašto da ne? Pa to je on, na sve drugo ne bih pristala", rekla je ona jednom prilikom za Kurir.

Zajedno su imali troje djece, kćeri Jelenu i Jovanu te sina Aleksa.

Đorđe Balašević preminuo je u veljači prošle godine.

Pročitajte više