Omiljeni Tarantinov glumac uspješno operiran u Zagrebu

Foto: Press

BRITANSKI glumac poznat po ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji Laži mi, doletio je nakon šestomjesečnog snimanja nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se zauvijek riješio problema s vidom.

Tim Roth jučer je viđen u zagrebačkom hotelu Esplanade kako čita poruke na mobitelu, no tada se još nije znalo da je prvi put u više od 40 godina čitao bez naočala jer je samo dan ranije operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Profesor Nikica Gabrić i njegov tim operirali su Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom, a oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata uživali u zagrebačkom Adventu.

"Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače mislio sam da vidim manje od 30% na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedena u Svjetlosti ja prvi put u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo nevjerojatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka", rekao je Roth nakon zahvata.

On je još jedan u nizu glumaca operiranih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Assanteom, koji je prošle godine operiran, a svoje je iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, koji su pak to podijelili s Ivanom Trump i Timom Rothom.

Pročitajte više