Omišani pokazali veliko srce: Bolesnom profesoru osigurali sredstva za liječenje

Foto: Shutterstock

NEDAVNO su obitelj i škola jednog profesora geografije iz Omiša uputili apel za prikupljanje donacija za njegovo liječenje. Naime, profesor Ognjen Rakuljić zbog narušenog se zdravlja našao u teškoj životnoj situaciji. 

"Život nas katkad stavi pred teška iskušenja, a naš kolega, nastavnik geografije, Ognjen Rakuljić trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja svog života. Njegova borba nije samo osobna, već i naša zajednička.

Naš Ogi boluje od amiotrofične lateralne skleroze, bolesti nepoznate etiologije. Zbog progresije bolesti mora otići na liječenje u Beograd u podružnicu švicarske klinike Swiss Medica. Liječenje bi trebalo započeti 06.09., a cijena liječenja je 26.620 eura", poručili su u ponedjeljak iz srednje škole Jure Kaštelan u kojoj Ognjen radi. 

Život nas katkad stavi pred teška iskušenja, a naš kolega, nastavnik geografije, Ognjen Rakuljić trenutno prolazi kroz...

Objavljuje Srednja škola "Jure Kaštelan" OmišPonedjeljak, 14. kolovoza 2023.

Dalmacija danas piše kako je već prikupljen dovoljan iznos za Ognjenovu terapiju, a k tome su mu dobri ljudi uspjeli osigurati sredstva i za drugi dio liječenja. U ovom trenutku je prikupljeno oko 45.000 eura pa je obitelj zamolila ljude da prestanu s donacijama. 

Pročitajte više