Ona ima 189 kilograma, a on 85 : "Smiju nam se, ali više volim deblje žene"

Foto: Facebook

ANTHONY Piersanti ima 84 kilograma, a njegova supruga Jean čak 189. Zbog specifičnosti svog izgleda pojavili su se u emisiji Extreme love i odlučil sa svijetom podijeliti kako izgleda njihov život i zašto su se zaljubili baš jedno u drugo.

"Ako vas privlači netko s plavom kosom, smeđim očima, ili velikim stopalima, ili nečim drugim što vam se sviđa, to je vaša stvar. I ne znači da je u pitanju neki fetiš, nego privlačnost", kaže Anthony kojeg često napadaju da  ima fetiš na pretile žene.

Jean kaže da nikada nije bila u vezi s čovjekom koji toliko voli njezino tijelo kao Anthony. Osjeća da je njegova ljubav iskrena. Anthony kaže da ga od srednje škole privlače deblje žene i da je tu svoju sklonost dugo sakrivao.

"U srednjoj školi sam na spojeve pozivao zgodne cure, ali sam cijelo vrijeme htio biti s onima koje su malo deblje. To je nešto slično LGBT zajednici, morao sam priznati svima da volim nešto drugačije", kaže Anthony i dodaje da im se ljudi često podsmjehuju, budući da je njegova supruga teža od njega 104 kilograma. Ipak, nikad nije bio sretniji budući da je u braku sa ženom koju zaista voli. 

Pročitajte više