Ona je najmoćnija žena islamskog svijeta, a Dačić se pjevanjem ulizivao upravo njoj

Foto: Getty/Wenn

NAKON što je cijelu regiju obišla snimka na kojoj Ivica Dačić pjeva tursku narodnu pjesmu "Osman-aga" predsjedniku Erdoganu svi su se opet zainteresirali za gđu. Erdogan, prvu damu Turske. Razlog tomu je činjenica da je "Osman-aga" zapravo njezina omiljena pjesma i da se Dačić ulizivao upravo Emine Erdogan, a ne njezinom suprugu, budući da je navodno njezina zadnja.

Emine Erdogan najmoćnija je žena islamskog svijeta. Za Tayyipa Erdogana se udala prije 40 godina, nakon što su preživjeli dramu u kojoj njegovi roditelji nipošto nisu htjeli dozvoliti da im sin oženi djevojku koja nije potpuno pokrivena, a Emine nije bila. U braku se pokrila te Erdoganu rodila četvoro djece.

Iako je većina turske javnosti smatra skromnom kućanicom, Emine je navodno jako rastrošna i troši novac na bezvezarije. Navodno se u njihovoj palači pije čaj koji košta 2000 dolara, a gospođa zna potrošiti po 300 000 kuna u nekoliko sati kada kupuje antikvitete. Čak je i u Zagrebu opustošila tržnicu s domaćim proizvodima, a istu stvar je napravila i u Beogradu.

Emine Erdogan u braku s turskim predsjednikom rodila je četvero djece, svadba njihove kćeri koštala je pravo bogatstvo, a slavlje je osiguravalo 3000 policajaca.

 

Pročitajte više