Ona za sebe tvrdi da je najseksi baka na svijetu, no Srbi se s tim sigurno neće složiti

Foto: Instagram

36-GODIŠNJA Carrie Hilton ove je godine postala baka i sad za sebe tvrdi: "Ja sam najseksi baka na svijetu, nemam konkurencije!"

Izjavila je to za britanski Daily Mail ova majka dvoje djece koju na Instagramu prati 13.500 ljudi. Njena 17-godišnja kći Clarice rodila je početkom ove godine, a Carrie je to odmah iskoristila za slavu na društvenim mrežama.

Iako mnogi i dalje tvrde da nije ni blizu 47-godišnjoj australskoj baki Gini Stewart, Carrie tvrdi: "Ona izgleda dobro za svoje godine. Ipak, moram priznati da sumnjam da nije koristila botoks i ostale tretmane."

"U siječnju su me proglasili najglamuroznijom bakom Britanije, a zatim sam dobila i titulu najseksi bake na svijetu, od raznih medija", tvrdi Carrie koja je dosad potrošila više od 100 tisuća kuna na razne tretmane - od operacije grudi, preko botoksa i izbjeljivanja zubi do umetaka u kosi. Pet puta tjedno trenira, a i prije se bavila borilačkim vještinama pa je oduvijek u formi, kaže.

Otkrila je i da često dobiva ponude za vezu ili samo seks, a tvrdi da su je neki i prosili putem društvenih mreža. 

Međutim, osim s Australcima, Carrie bi problema oko titule "najseksi bake svijeta" mogla imati i sa Srbima. Naime, 48-godišnja Srpkinja Žaklina Berrido Pisano s talijanskom adresom također je u utrci za tu titulu, a s obzirom na to da nju na Instagramu prati skoro pola milijuna ljudi - i izglednija pobjednica.

Pročitajte više