FOTO One su +40 i opako seksi, a prije dva desetljeća ne bismo ih imali gdje gledati

Foto: Instagram/Getty Images

DODJELOM SAG-ovih nagrada sinoć u Los Angelesu dominirale su žene i njihova borba za jednakost u svijetu filma.

Nicole Kidman, dobitnica kipića za najbolju glumicu u kategoriji TV filma ili serije, tu je priliku iskoristila i da napomene kako danas, napokon, i žene starije od 40 godina mogu biti filmske zvijezde.


"Dva desetljeća ranije, do ove dobi bile bismo već odbačene. Više to nije tako", sa zadovoljstvom je izjavila Kidman i nabrojila niz svojih kolegica koje su prešle četrdesetu, ali i dalje žare i pale Hollywoodom, poput 50-godišnje Laure Dern, 41-godišnje Reese Witherspoon, 71-godišnje Susan Sarandon i 68-godišnje Jessice Lange.

"Meryl Streep, Jane Fonda, Judy Davis, Isabelle Huppert, Shirley MacLaine, Judi Dench. Lista je nepregledna. Hvala vam svima što ste nam utabale put", rekla je u svom govoru 50-godišnja Kidman.

Zaista, lista iznimno talentiranih glumica koje bez obzira na dob dominiraju malim i velikim ekranima je poduža, a na njoj su i neke od najseksepilnijih žena na svijetu: Catherine Zeta-Jones, Ellen Pompeo, Naomi Watts, Monica Bellucci, Halle Berry, Elizabeth Hurley, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Eva Longoria i mnoge druge.

Pročitajte više