OnlyFans influencerica prodaje 18+ fotke da prikupi sredstva za žrtve na Havajima

Foto: X

STRANICA za prikupljanje donacija GoFundMe izbrisala je kampanju OnlyFans modela Marije Casillas nakon što je ona nudila gole slike svakome tko bi donirao 10 dolara žrtvama požara na Mauiju. 

Kako bi prikupila što više novca, Casillas je ponudila poslati slike svima koji dokažu da su donirali 10 ili više dolara. Uspjela je prikupiti više od 6000 dolara u samo nekoliko dana, ali GoFundMe je uklonio kampanju i novac je nestao.

Čini se da je GoFundMe uklonio kampanju jer je prekršila uvjete prema kojima se stranica ne može koristiti za prikupljanje sredstava ako kampanja uključuje "uvredljiv, eksplicitan, perverzan, osjetljiv ili seksualni sadržaj".

Nastavila prikupljati novac na OnlyFansu

Casillas se zatim oglasila na društvenim mrežama kako bi uvjerila fanove da neće dopustiti da je spriječe u prikupljanju novca.

"GoFundMe je uklonio moj račun, ali to me neće spriječiti da učinim što mogu da pomognem ljudima Mauija. Umjesto toga ću napraviti popis neprofitnih organizacija za donacije, još uvijek mi možete slati svoje snimke zaslona", napisala je.

Casillas je svoje prikupljanje donacija preselila na OnlyFans uz poruku pretplatnicima da prebace svoje donacije na njenu zakačenu objavu i da se bace na posao.

Pročitajte više