Ono što se influencerici dogodilo zbog jedne krive fotke govori sve o Instagramu

Foto: Instagram

INSTAGRAM model Natalie Schlater obrisala je Instagram nakon što je prošlog tjedna uspjela razbjesniti svoje pratitelje jednom fotografijom koju je snimila u Indoneziji.

Natalie je prije tog posta imala 12 tisuća pratitelja, no nakon fotografije s rižinog polja na kojoj pozira polugola dok čovjek radi u rižinom polju i nekoliko stotina negativnih komentara bijesnih pratitelja taj je broj počeo padati. Natalie je zatim pokušala popraviti štetu pa je objavila ispriku.

"Čini se da ste me ekstremno krivo shvatili u prijašnjoj objavi. Svjesna sam svojih privilegija i koliko zahvalna trebam biti na svemu što imam. Htjela sam samo reći koliko marljivo rade ljudi u Indoneziji, nisam htjela ispasti bezobrazna. Žao mi je ako sam nekoga povrijedila, to mi nije bila namjera. Budite ljubazni jedni prema drugima i širite ljubav, a ne mržnju", poručila je.

No, čini se da nije uspjelo jer se influencerica sad odlučila potpuno povući s Instagrama.

"Potpuno razumijem da se moj natpis mogao shvatiti krivo zbog društvene klime u kojoj danas živimo i kada bih mogla vratiti vrijeme, drugačije bih formulirala tu rečenicu", rekla je za Bored Pandu nakon što je njezina objava preplavila društvene mreže.

Natalien primjer najbolji je pokazatelj kako funkcioniraju društvene mreže - internet ne oprašta ni jednu krivu objavu.

Pročitajte više