Opaka bolest im nije dala priliku: "Umro je samo pet tjedana nakon našeg vjenčanja"

Foto: Facebook

NAKON što je dobio dijagnozu uznapredovalog i neizlječivog raka jetre, život tridesetpetogodišnjeg Paula Bramea iz Chelmsforda u Velikoj Britaniji okrenuo se naglavačke.

Jedina stvar koja mu je u tom trenu pružala neku nadu u poboljšanje bila je palijativna kemoterapija koja je trebala usporiti napredovanje raka ili ga čak zaustaviti, ali ni to nažalost nije funkcioniralo.

On i njegova djevojka Niah su se, usprkos teškoj situaciji i konstantnim bolovima u kojima je Paul bio, odlučili vjenčati i provesti zajedno to malo vremena koje mu je preostalo.

Do posljednjeg su trena pokušavali skupiti 280 tisuća kuna kojima bi platili pionirski tretman kako bi pokušali zaustaviti neizbježno, ali Paul taj trenutak nije doživio.

Samo pet tjedana nakon njihovog vjenčanja Paul je izgubio bitku s teškom bolešću koja mu se u međuvremenu proširila i na kosti, a pred sam kraj dobio je upalu pluća i sepsu.

Nakon njegove smrti Niah se od voljenog supruga oprostila dirljivim pismom koje je objavila na Facebooku.

"Moj muž se hrabro borio protiv svih izgleda sve do samog kraja. Ostavio je golemu prazninu u životima naših obitelji i prazninu u mom srcu. Bio je najbolji sin, brat, muž i budući otac koji može postojati. Izložili smo našu intimu javnosti kako bismo mu spasili život, ali iako je postigla nevjerojatan uspjeh, Paul jednostavno više nije mogao više patiti", napisala je između ostalog.  

Pročitajte više