Operacija Prokletstvo: Kuća u kojoj spavaju studenti je ukleta!

NA SRPSKIM forumima razvila se zanimljiva teorija prema kojoj je kuća na beogradskom  Košutnjaku, gdje žive studenti Operacije trijumf, ni manje ni više, nego ukleta. Naime, forumaši su počeli povezivati nesreću, koja se dogodila u neposrednoj blizini prije 140 godina, sa smrti sina Marine Tucaković.

U beogradskoj park-šumi Košutnjak prije više od 100 godina ubijen je Knez Mihailo Obrenović, a osim njega u atentatu je stradala i njegova sestra. Prema mnogim mišljenjima ovaj događaj je zapravo početak tragičnog niza nesreća. Taj park u Košutnjaku stariji Beograđani i danas izbjegavaju, a baš u neposrednoj blizini sagrađena je kuća u kojoj se snima srpski Big Brother, a sada i Operacija trijumf.

Smrt Miloša povezana s prošlogodišnjim natjecateljima Big Brothera?

Od izgradnje "uklete" kuće dogodio se niz raznih nesreća. Kao jednu od njih forumaši najviše spominju smrt, zapravo tragičnu nesreću, izbačenih stanara prošlogodišnjeg Big Brothera. 23-godišnji Stevan iz Novog Sada, 24-godišnja Zorica iz Zemuna i 26-godišnji Elmir iz Tuzle bili su stanari Kuće te su nakon ispadanja doživjeli automobilsku nesreću. Čelni ljudi iz produkcije Emotion su tada prekinuli show zbog tragičnih okolnosti. Nakon samo godinu dana svi su se pomalo oporavili od tog bolnog udarca, a sada, mjesec dana prije završetka Operacije Trijumf se dogodila tragedija, smrt sina članice žirija Marine Tucaković. Miloš Radulović umro je u ponedjeljak u obiteljskoj kući u centru Beograda, a mrtvo tijelo pronašla je njegova djevojka. Najvjerojatnije je da se predozirao drogom.

Osim ove dvije tragedije navode se i smrti Danijelovog i Đorđinog djeda, iznenadna bolest Danijela Alibabića, jednog od ukućana prošlogodišnjeg VIP Big Brothera, koji je nakon gostovanja u Kući otkrio da ima veliko oštećenje jetre. Da li je ovo samo puka slučajnost ili je zaista riječ o ukletoj kući nikada nećemo saznati, ali velika je vjerojatnost da će mnogi potencijalni natjecatelji razmisliti prije nego se odluče spavati tamo.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više