Operacija Trijumf će ugostiti Rihannu, Nelly Furtado i Davida Bisbala?

NAKON što je američka pjevačka diva Anastacia svojim nastupom otvorila najveći reality show na Balkanu, "Operaciju Trijumf", producentska kuća Emotion je, prema pisanju srpskih medija, nastavila pregovore sa stranim glazbenim zvijezdama, a u pregovorima se najdalje odmaklo s R'n'B divom Rihannom i Nelly Furtado koje bi tijekom jeseni trebale gostovati u ovom glazbenom showu. Osim s Rihannom, u tijeku su pregovori i s Nelly Furtado, kanadskom pop zvijezdom, kao i s izdavačkom kućom Universal koja će biti zadužena za objavljivanje albuma pobjednika showa.

Rihanna je potkraj prošle godine pred više od 15 tisuća obožavatelja održala nastup u Beogradskoj Areni. Iako je publika njezinim jednosatnim koncertom bila izuzetno zadovoljna, organizatori dolaska muku su mučili s posebnim prohtjevima 22-godišnje pjevačice. Podsjetimo, u popisu zahtjeva Rihanna je napisala da želi puretinu, piletinu, švicarski sir i zelenu salatu, te moli da joj se ne poslužuje svinjetina. Pjevačica je u Dublinu tražila policijsku pratnju, no takav zahtjev beogradski organizatori na sreću nisu dobili.

Bisbal je pobjedio na španjolskoj "Operaciji Trijumf"


Rihannini su zahtjevi prilično skromni za "zvijezdu njezinog kalibra", no njena ljubav prema grickalicama, koje zahtijeva u velikim količinama, u najmanju je ruku neobična. Ljepotica s Barbadosa, naime, traži Mercedes C klase, čips i druge grickalice, te čak 100 kilograma kokica i veliku količinu sokova. Rihannini su zahtjevi prilično skromni za "zvijezdu njezinog kalibra", no njena ljubav prema grickalicama, koje zahtijeva u velikim količinama, je u najmanju ruku neobična. Pjevačica bi ovoga puta u Beograd trebala doći u društvu Davida Bisbala, španjolskog pjevača i ujedno najuspješnijeg natjecatelja "Operacije Trijumf" u svijetu.

"Operacija Trijumf" ovog ponedjeljka u sklopu spektakularne gala večeri ugostit će tri mega zvijezde. Mladi će pjevači tako imati priliku i čast pjevati sa Severinom, Željkom Joksimovićem i novom bosanskom glazbenom atrakcijom Lakom, koji je svojim živopisnim i neuobičajenim nastupom na ovogodišnjem Eurosongu osvojio velike simpatije. Stručna obuka budućih zvijezda traje već tjedan dana, a gala večer začinjena velikim glazbenim imenima pravo je mjesto da pokažu tko ima znanje, karizmu i želju postati nova međunarodna super zvijezda.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images, Index

Pročitajte više