Opet mu je oprostila "bančenje": Kerum i Fani pred novinarima izmijenili "poljubac pomirenja"

JUČER je u Splitu u gradskoj luci, nasuprot Dioklecijanove palače, otvoren novi ekskluzivni restoran, lounge bar i klub "Imperium". Za glazbeni dio večeri je bila zadužena poznata violončelistica Ana Rucner, a na otvorenju nije manjkalo poznatih lica. Između ostalih su se ondje zajedno pojavili splitski gradonačelnik Željko Kerum i njegova nevjenčana supruga Fani Horvat.

Pred fotografima su izmijenili i "poljubac pomirenja". Naime, ovih je dana Kerum ponovno naljutio svoju dragu Fani "bančenjem" s dvojicom svojih bliskih prijatelja, Joškom Svagušom i Ivicom Livajom. Podsjetimo, izlasci do jutra Keruma su i prije godinu dana stajali mira u kući pa je neko vrijeme spavao i na brodu, a ultimatum kojeg mu je Fani prije povratka u obiteljsko gnijezdo postavila bio je taj da se odrekne noćnih provoda sa spomenutim dvojcem. No, po svemu sudeći, i ovog je puta Fani Željku oprostila "nestašluke".

Osim Keruma i Fani, na otvorenju su se među brojnim poznatima našli i Frano Lasić, Denis Bušelić, Ilija Gruev, Tonči Gabrić, Jonce Andonov, Krasimir Balakov, Petar Dragojević, Duje Kaliterna, Lola Babić, Suzana Štimac te Best model Hrvatske Ivana Vuknić.

Pročitajte više