Opet problemi: Lindsay napala konobara i gostu pljunula u lice

Foto: Instagram

POZNATO je da Lindsay Lohan nema sreće s izbjegavanjem problema tako da njezin najnoviji incident zapravo ne može iznenaditi nikoga. Bivša Disneyeva zvijezda optužena je za rasistički napad na barmena i pljuvanje u lice tijekom večernjeg izlaska sa svojom sestrom Ali, prenosi The Sun.

Barmen navodi da su Lindsay i sestra ušle u klub i otišle ravno u WC gdje su se iz nekog razloga zaključale na 20 minuta i odbijale izlaziti. Nakon njegovog nagovaranja da izađu, Lindsay ga je pitala "Jesi li ti iz Gane? Ovo je New York, ti ne pripadaš ovdje", cijelo vrijeme oponašajući afrički naglasak.

Situacija je postala još ružnija kada ju je jedan gost pokušao smiriti, a Lindsey ga je pljunula u lice. Ostali gosti su se pobunili i počeli je tjerati van, a intervenirala je i policija. Barmen je odlučio ne tužiti zvijezdu.

Činilo se da se Lindsay Lohan u posljednje vrijeme smirila nakon godina burnog života punog problema, alkohola, raznih opijata i odvikavanja u klinikama. Možda je ovo povratak na stare staze, a možda samo izolirani incident.
 

Pročitajte više