Opet se počinje snimati serija "Beverly Hills 90210"?

REDATELJ Darren Star je od nekolicine maloljetnih anonimnih glumaca učinio prave zvijezde koje su u njegovom hitu "Beverly Hills 90210" postale globalno obožavane teen ikone. Deset godina serija je prašila svjetskim eterima, a sada se, osam godina nakon prestanka prikazivanja, s redateljem Robom Thomasom pregovara oko ponovnog snimanja istoimene serije koja bi, baš kao i prethodna, prikazivala sve probleme s kojima se susreću djeca (pre)bogatih roditelja iz Los Angelesa.

Originalni likovi neće dobiti ulogu u novim nastavcima?

Svi koji su pratili "Beverly Hills 90210" pamtit će prije svega glumicu Jennie Garth koja je utjelovila Kelly Taylor, najpoželjniju plavušu iz gimnazije "West Beverly" (škole koja ne postoji u stvarnom svijetu). Tu su i Tori Spelling kao Donna Martin, Ian Ziering kao Steve Sanders, Brian Austin Green kao David Silver, Jason Priestley kao Brandon Walsh, Shannen Doherty kao Brenda Walsh (Brandonova sestra) te Luke Perry kao Dylan McKay.

Do kraja ožujka trebala bi se donijeti konačna odluka o tome hoće li se serija ponovno početi snimati, međutim, prema zadnjim informacijama još nije definirano hoće li netko od originalnih likova dobiti ulogu u novim nastavcima. Koliko je za sada poznato, pilot za seriju trebao bi producirati CBS Paramount Network TV.

L.V.

Pročitajte više