Opet skandal: Soraja podvodila drugu srpsku starletu oženjenom poduzetniku?

Foto: Facebook

TEK su se smirile strasti oko incidenta s bivšim dečkom koji ju je izrezao po vratu i trbuhu, a Soraju Vučelić već brinu druge brige.

Naime, starleta Tamara Đurić doživjela je veliku neugodnost kada ju je u jednom beogradskom restoranu napala supruga jednog srpskog poduzetnika. Nesretna žena je u njegovom mobitelu navodno pronašla Sorajine poruke u kojima mu je nudila intimne susrete s Tamarom Đurić. 

Srpski Kurir prenosi da je pobješnjela žena dotrčala do starletinog stola i počela vikati da ostavi njenog muža na miru. Kako starleti ništa nije bilo jasno rekla joj je da se smiri i objasni što se dogodilo. Ljubomorna žena je ispričala da je pronašla Sorajine poruke u kojima ona podvodi Tamaru njenom suprugu. Vidno iznenđena starleta joj je pokušala objasniti da ona nema veze s tim, niti da je znala za to, no ženu to nije smirilo pa ju je osoblje na kraju izvelo iz restorana.

"Točno je to što ste čuli. Bilo mi je zaista neugodno. Ne želim da mi netko namješta afere, ali neću ni ulaziti u detalje o tome", rekla je kasnije Tamara Đurić za Kurir.

Pročitajte više