Opet u akciji: Naomi Cambell napala fotografa i ozlijedila mu oko

CRNA PANTERA Naomi Campbell opet ima problema sa zakonom i fotografima. Kako prenosi Daily Mail, Naomi je optužena da je udarila lokalnog paparazza tijekom odmora u Italiji kojega je provela sa svojim bogatim dečkom, milijunašem Vladislavom Doroninom.

"Dečko i tjelohranitelji su je pokušali odvući od mene"

"Pokušao sam ih fotografirati i Naomi me napala. Nekoliko trenutaka nisam ništa vidio, samo sam čuo kako je tjelohranitelji i dečko pokušavaju odvući dalje od mene", ispričao je Di Giovanni.

Talijanska La Republica prenosi kako je Naomi fotografa Di Giovannija udarila torbicom i potom mu opalila šamar, a jadni novinar pritom je zbog Naominih dugih noktiju zadobio ozlijede lijevog oka. Incident se navodno dogodio na Lipariju, otočiću smještenom odmah do Italije gdje je Doronin Naomi odveo na romantičan odmor. Naomi se još uvijek nije službeno očitovala o incidentu.

Naomi - carica tabloida i crne kronike

I baš kad smo se zapitali gdje se manekenka problematične naravi sakrila i zašto više ne caruje tabloidima, Naomi se vratila u punom sjaju. Prije godinu dana izazvala je skandal na Heathrowu nakon što joj je na (tada) novootvorenom terminalu londonske zračne luke izgubljena prtljaga te nakon fizičkog obračuna s carinicima završila u pritvoru, a medijima su posebno bila zanimljiva i njezina učestala ljetna opijanja na francuskoj rivijeri.

No unatoč skandalima koje svako malo izaziva, britanskoj manekenki na poslovnom i ljubavnom planu cvjetaju ruže - Yves Saint Laurent ju je (opet) uzeo za zaštitno lice, ruski Donald Trump, kako mnogi zovu Doronina, je i dalje obožava, a ona po starom dobrom običaju radi što god joj pada na pamet. Naomi, samo naprijed!

Pročitajte više