Ovako je skromna milijunašica Oprah proslavila rođendan

Foto: Instagram

SLAVNA Oprah Winfrey proslavila je 62. rođendan na sebi svojstven način – jednostavno i nepretenciozno.

Odlučila je okupiti veliko društvo i uputiti se na cjelodnevno pješačenje brdima. Njezin dugogodišnji partner Stedman Graham i njihovih pet psića poslali su joj bukete cvijeća, kao što to rade svake godine.

Ovakva aktivna proslava rođendana uklapa se u trenutne aktivnosti slavne voditeljice – nedavno je reklamirala na Twitteru program za mršavljenje Weight Watchers i jednom objavom povećala vrijednosti svojih dionica za 12 milijuna dolara.

Unatoč tome, Oprah ostaje skromna.

Izdvojili smo pet životnih savjeta slavne Oprah - to su tek neki od bezbroj mudrosti kojima je godinama uveseljavala gledatelje svog TV showa diljem svijeta.

1. "Velika tajna života je da nema velike tajne. Koji god imali cilj, možete stići do njega ako naporno radite."

2. "Spoznaja o tome što ne želite raditi dovodi do spoznaje o tome što zaista želite."

3. "Vjerujem da je jedan od najvećih životnih rizika nikad se ne usuditi riskirati."

4. "Nije važno koliko se možete uzdići. U nekom trenutku ćete posrnuti. Ako se stalno tjerate više i više, zakon vjerojatnosti kaže da ćete u nekom trenutku pasti. A kada se to dogodi, želim da zapamtite ovo: ne postoji neuspjeh. Neuspjeh je samo život koji nas pokušava pomaknuti u drugom smjeru."

5. "Najvažnija lekcija koju sam naučila u 25 godina svakodnevnog razgovora s ljudima je da postoji zajednički nazivnik u iskustvima svih ljudi, a taj je da svi tražimo potvrdu sebe. Želimo da nas se razumije. Napravila sam više od 35 tisuća intervjua u karijeri i čim se ugase kamere, svatko na svoj način pita "Je li to bilo u redu?" Čula sam to od predsjednika Busha, od Obame, od heroja i od kućanica, od žrtvi i počinitelja zločina. Čak i od Beyonce. Svi žele znati: "Je li bilo u redu?  Jeste li me čuli? Jeste li me vidjeli? Jesu li vam moje riječi išta značile?"
 

Pročitajte više