Oprah Winfrey darovala automobile publici u studiju

AMERIČKA televizijska voditeljica Oprah Winfrey započela je 19-tu sezonu svoje emisije ugodno iznenadivši 276 gledatelja u studiju novim automobilima.

Automobili vrijedni sedam milijuna dolara poklon su tvrtke General Motors koja je osigurala besplatna vozila Pontiac G6 od kojih svako vrijedi 28.000 dolara.

Slavna voditeljica svoju je emisiju "Oprah Winfrey Show" u ponedjeljak počela pozvavši na pozornicu 11 gledatelja kojima je potom uručila nove automobile. Nakon toga je i preostalim gledateljima u studiju dala poklon kutije rekvši kako se u jednoj od njih nalaze ključevi dvanaestog automobila.

Na opću radost nakon otvaranja kutija gledatelji su otkrili da se u svakoj od njih nalaze ključevi novog automobila.

Pontiac će svakom sretnom gledatelju omogućiti da odabere boju i opremu automobila, a uz to će i platiti porez.

Spektakularnim početkom otvorena je nova sezona vrlo gledanih emisija u kojima se Oprah Winfrey namjerava baviti temom ostvarenja najfantastičnijih snova.

"Oprah Winfrey Show" je već godinama jedna od najpopularnijih dnevnih televizijskih emisija u Americi, a prikazuje se u 109 zemalja svijeta.

Winfrey je u istoj emisiji također darovala četverogodišnju školarinu za koledž i garderobu vrijednu 10.000 dolara 20-godišnjoj djevojci koja je djetinjstvo provela kod posvojitelja i u skloništima za beskućnike.

Oprah je razveselila i obitelj s osmoro posvojene djece darujući im 130.000 dolara za kupnju nove kuće.

Pročitajte više