Optika Anda otvorila svoja vrata i u Zadru

Foto: Press

NAKON 16 godina kontinuiranog uspješnog poslovanja, Optike Anda od sada i u Zadru svim ljubiteljima luksuznih naočala otvaraju vrata sa najnovijim kolekcijama renomiranih brandova koje prate aktualne svjetske trendove.

Kao i u ostalim poslovnicama na Jugu Hrvatske, tako i u novootvorenoj poslovnici u Zadru, Optike Anda u ponudi imaju prestižne brandove poput Voguea, Ray Bana, Prade, Ralph Lauren, Bvlgari, D&G, Celine, Dita, Miu Miu, Oakley i mnogih drugih. Za one koji nisu u mogućnosti prošetati do prelijepe Kalelarge, naočale se mogu također kupiti i putem Web shopa.

Optike Anda također pružaju mogućnost rezerviranja termina i obavljanja kontrole dioptrije, te širok izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala renomiranih svjetskih kuća kao i kvalitetan servis naočala.

Stručno osposobljeni djelatnici uz pomoć kompjuteriziranih strojeva za obradu naočalnih leća renomiranog francuskog proizvođača Essilor-a, odgovoriti će na sve Vaše upite. Zato ove blagdane navratite do Zadarske kalelarge te uvjerite se u bogatu ponudu sunčanih te dioptrijskih naočala koje Vam je Optika Anda pripremila da razveselite sebe ili svoje bližnje. Za sve ostale informacije i rezervacije potražite na službenim stranicama Optike Anda ili na službenim stranicama Optike Anda te na Facebooku i Instagramu.

 

Pročitajte više