Optužbe na račun zvijezde Uvoda u anatomiju: "Terorizirao je kolege, dobili su PTSP"

Foto: Press

GLUMAC Patrick Dempsey svjetsku slavu stekao je ulogom dr. Dereka Sheparda u popularnoj seriji Uvod u anatomiju. Prema knjizi pod nazivom How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy glumac je svojim kolegama na setu prouzročio neugodne trenutke, piše Hollywood Reporter. 

Ova knjiga smatra se neslužbenom pričom o hit seriji, a napisala ju je Lynette Rice. U njoj su brojni intervjui s glumcima i ljudima koji su radili na seriji. Jedni su Patricka cijenili, dok su se drugi prisjetili ne toliko lijepih trenutaka.

"Držao se tako na setu jer je znao da može zaustaviti produkciju i uplašiti ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, no tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorizirao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju PTSP koji im je on prouzročio", rekao je izvršni producent James D. Parriott. 

U dijelu knjige također Parriott objašnjava kako su kadrovska pitanja dovela do toga da se na kraju 11. sezone ubije lik dr. Dereka Sheparda.

Patrick Dempsey se navodno sukobio i s autoricom serije Shondom Rhimes i kolegicom Ellen Pompeo. Ellen se navodno ljutila jer se Patrick nije dovoljno trudio i konstantno je prigovarao oko scena.

"Derek Shepherd je i uvijek će biti nevjerojatno važan lik - za Meredith, za mene i za obožavatelje", rekla je Shonda Rhimes te nije željela ulaziti u druge detalje.

Pročitajte više