Organizatori Zlatne maline poništili nagradu za najgori film Brucea Willisa

Foto: Press

ORGANIZATORI dodjele Zlatne maline, koja odaje počast najgorem filmskom ostvarenju godine, poništila je nagradu Bruceu Willisu nakon što je njegova obitelj potvrdila da se glumac bori s afazijom, javlja Daily Mail.

"Nakon dugog razmišljanja i razmatranja, Zlatna malina je donijela odluku da ukine nagradu dodijeljenu Bruceu Willisu zbog njegove nedavno objavljene dijagnoze. Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu", poručili su organizatori u priopćenju.

Inače, organizatori Zlatne maline ove su godine nominirali Willisa za osam njegovih ovogodišnjih filmova u kategoriji nazvanoj po njemu, "Najgora izvedba Brucea Willisa u filmu iz 2021.". Na kraju je odlučeno da je njegova uloga u filmu Cosmic Sin pobjednička.

Podsjećamo, Willisova obitelj objavila je da se on povlači iz glume zbog dijagnoze afazije. Kako su istaknuli, on se suočio s određenim zdravstvenim problemima, koji su utjecali na njegove kognitivne sposobnosti. Izjavu su potpisale njegova sadašnja supruga Emma, bivša supruga Demi Moore i sva njegova djeca.

Pročitajte više