Original košta 30.000 kuna: Pod rukom misice iz Bandićevog tabora viri Chanelov logo

Foto: Press, Luka Stanzl, Marko Lukunic/PIXSELL

DELEGACIJA stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti položila je vijence povodom obilježavanja Dana Grada Zagreba. Kako sve svoje aktivnosti prate na Facebooku s nekoliko fotografija, tako smo doznali da je vijence polagala članica stranke i bivša misica Natalija Prica Oreški (31).

Ispod njene ruke njihala se crna torbica s Chanelovim logom.

Ako je original, riječ je o kultnom Chanelovom modelu Flap bag čija se cijena kreće oko 30 tisuća kuna.

Istru torbicu je nosila i krajem veljače u Opatiji.

Na profilu stranke mnoštvo je njenih fotografija, a sudeći po njima Prica Oreški ima zavidnu kolekciju skupocjenih torbica. Ili njihovih kopija.

Ovdje u ruci drži torbicu koja neodoljivo podsjeća na Diorov model Lady.

A ovdje se na torbici vidi Guccijev logo.

A tu je i očito nezaobilazni Louis Vuitton.

Naime, Prica Oreški nije jedina suradnica Milana Bandića koja voli markirano. I njegova relativno nova glasnogovornica Ivanka Čuljak Milidrag voli komade s logom Louisa Vuittona.

Isti logo može se vidjeti i pod rukom Mateje Vukmirović, koja je također obavljala posao Bandićeve glasnogovornice.

Ali i Pradin logo.

Prica Oreški je zastupnica u Gradskoj skupštini, u kojoj je zamijenila Anu Rucner u svibnju prošle godine. Članica je Mandatnog povjerenstva, Odbora za mladež i Odbora za predstavke i pritužbe.

Godine 2011. postala je Miss Universe Hrvatske te je dobila priliku predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u Brazilu. Nakon manekenske karijere završila je Stomatološki fakultet, a zatim i specijalistički studij ekonomije. Prije gotovo pet godina udala se za liječnika Ivana Oreškog nakon šest godina veze.

Pročitajte više