Originalna Wonder Woman u 73. godini pokazala da njezina ljepota ne blijedi

Foto: Press

Lynda Carter izgledala je vrlo mladoliko u četvrtak ujutro kada se pojavila u jutarnjoj emisiji kanala Seven u Australiji. 72-godišnja TV zvijezda bila je jedna od najglamuroznijih glumica 1970-ih sa svojom hit serijom Wonder Woman.

Sada se javila putem Zooma iz Los Angelesa i razgovarala s voditeljima Kylie Gillies i Mattom Doranom o svom najnovijem singlu i prošloj televizijskoj karijeri. "Mislim da su se ljudi s Wonder Woman mogli poistovjetiti", započela je.

"Sa superjunacima se na mnoge načine ne mogu povezati. Ali ona nije nosila masku. Bila je tu. Bila je ljubazna i dobra. Njezina super moć bila je tu manje bitna", dodala je o svojoj ulozi.

Imala je samo 25 dolara kad je dobila ulogu

Prvi put se pojavila na ekranima kao Wonder Woman prije gotovo pet desetljeća. Lynda je okrunjena za Miss SAD-a 1972., ali je imala samo 25 dolara u banci kada je dobila ulogu Wonder Woman 1975.

Nastavila je glumiti do 1979. Glumica se također pojavila u Wonder Woman 2020. s Gal Gadot u glavnoj ulozi. Sljedeće godine Lynda je njezin suprug, biznismen Robert Altman, umro od komplikacija nakon medicinskog zahvata.

Glumica, koja je majka dvoje djece, Jamesa (34) i Jessice (31), ispričala je kako je plakala tri puta na dan. "Osjećam da se moram podignuti i obrisati prašinu, staviti jednu nogu ispred druge i biti hrabra koliko god mogu, čak i kad mi se ne da, da prebolim tugu", ispričala je tada.

Pročitajte više