Oscar 2010: Bujni dekoltei razoružali crveni tepih dodjele Zlatnih kipića

DOK SU se neke zvjezdice, na dodjeli Oscara, zakopčale do grla, druge su se ohrabrile i pokazale svoje raskošne obline koje su izvirale iz njihovih pomno biranih toaleta. Da svoj dekolte ne vole otkrivati samo mlađahne glumice, već se njime mogu pohvaliti i one veteranke crvenih tepiha, dokazala je Melanie Griffith.

U crnoj haljini, koja je naglašavala njezine obline, 52-godišnja glumica plijenila je pažnju blijedom puti, ali i frizurom koju su popljuvali mnogi kritičari. Kako tvrde, Melanie izgleda katastrofalno, ali ipak, njezin dekolte našao se na listi najboljih.

"Cijeli Hollywood bi se trebao sramiti"

Još jedna glumica, čiji je dekolte bio naprosto nemogući za izbjeći, zasigurno je Christina Hendricks. Lijepa glumica ne srami se svojih bujnih grudi već ih dodatno naglašava. "Cijeli Hollywood bi se trebao sramiti", komentar je jedne američke kritičarke koja dodaje da Christini nema ravne.

Iako je dobila sve pohvale na račun stajlinga, mlađahna Miley Cyrus kritizirana je zbog pogrbljenosti, ali ne i dekoltea. Ipak, smatraju mnogi, njezine grudi više bi došle do izražaja kada bi se Miley po uzoru na svoje iskusnije kolegice za promjenu uspravila.

Uvijek dekoltirana Mariah Carey

Kakav bi to popis bio kad se na njemu ne bi našla Mariah Carey. Elegantno popunjena pjevačica, u svom ormaru očito nema ništa što bi prekrilo njezin raskošni dekolte, ali niti nogu koju ponosno izbacuje iz svake svoje haljine.

Na listi najboljih dekoltea našle su se mnoge glumice, a čiji je najbolji, presudite sami.

Pročitajte više