Osjetila propuh pa nije mogla vjerovati što je pronašla iza ogledala u kupaonici

Screenshot: TikTok

ŽENA iz SAD-a ostala je iznenađena kad je iza ogledala u kupaonici pronašla tajnu sobu, a svoje otkriće podijelila je s pratiteljima na TikToku, gdje su njezine snimke pregledane više od 10 milijuna puta.

Samantha Hartsoe iz New Yorka kaže kako je osjetila propuh i krenula istraživati otkud dolazi. Nakon nekog vremena osjetila je kako zrak dolazi iza zrcala i shvatila da se ono može pomaknuti.

@samanthartsoe

seriously never would I have expected to find this... and I documented all of it ##mystery ##fyp ##nyc ##secret ##foryou ##apartment ##storytime

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Kad je ušla u novootkrivenu prostoriju, ostala je nemalo iznenađena činjenicom da je u pitanju bio čitav nedovršeni stan. U jednom trenu Samantha se zabrinula jer su okolo bile vreće za smeće i drugi "znakovi života" poput boca i slično.

@samanthartsoe

HOW IS THIS IN MY BATHROOM WALL ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp

♬ Mysterious - Andreas Scherren

"Moj stanodavac sutra će primiti zabavan poziv", rekla je.

@samanthartsoe

TRULY a new meaning to a “hole in the wall” ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Oh No - Kreepa

I dok su jedni pisali da je njezino otkriće jezivo, jer su se bojali da bi netko tamo mogao živjeti, drugi su vidjeli priliku. "Ženo, ako nitko ne živi tamo, dobila si jackpot. Napravi novo krilo u svom stanu", poručili su joj.

@samanthartsoe

crawled through a wall for this mystery so enjoy the finale 🕵🏻‍♀️ ##mystery ##nyc ##apartment ##secret ##storytime ##storytime ##fyp ##foryou

♬ Mysterious - Andreas Scherren

Pročitajte više