Oskarovka: Mama i ja smo živjele i spavale u autu prije moje slave

Foto: Profimedia

Dug put Hilary Swank do jedne od najvećih zvijezda u Hollywoodu imao je skromne početke. Oskarovka (49) se nedavno osvrnula na početak svoje karijere priznavši da je spavala u autu s mamom Judy kad je prvi put stigla u Hollywood.

Swank se u novom intervjuu za Wall Street Journal prisjetila da je napustila srednju školu u Washingtonu nakon drugog razreda u pokušaju da postane glumica u Los Angelesu. Objasnila je da se njena majka tada bila rastala od njenog oca Stephena.

"Stalno sam tražila posao. Kad nismo spavale u autu, bile smo u kući mog novog prijatelja mojih godina, čija se obitelj upravo bila iselila i pokušavala je prodati svoj dom", prisjetila se.

"Osjećam nostalgiju za tim danima"

Judy je zatim našla posao tajnice u Kaliforniji i unajmile su garsonijeru. "Bila sam uzbuđena što živim svoj san", kaže. Potom je zahvalila svojoj majci, koja joj je uvijek bila najveća podrška.

"Iako sam sretna što smo napustile L.A., povremeno, kad sam tamo na sastancima, vozim se ulicom u Pasadeni gdje smo mama i ja parkirale i spavale. Unatoč svemu, osjećam nostalgiju za onim danima kad nismo imale ništa", zaključila je.

Podsjetimo, oskarovka i njezin suprug Philip Schneider u travnju 2023. postali su roditelji blizanaca. Sretnu vijest ona je podijelila na društvenim mrežama te otkrila da je rodila dječaka i djevojčicu.

Pročitajte više