Mama koja je 2009. rodila osmorke objavila da su djeca krenula u 8. razred

Foto: Instagram

PRIJE 13 godina svijetom se proširila vijest o rođenju osmorki. Žena iz Južne Kalifornije Nadya Suleman imala je šestero djece, a kada je ponovo zatrudnjela pomoću medicinski potpomognute oplodnje, nije ni sanjala da će roditi osmorke.

Ponosna samohrana majka sada se pohvalila da su njezine osmorke krenule u osmi razred. Njihovu je fotografiju objavila na društvenim mrežama. 

"Prvi dan osmog razreda. Budite ponosni na sebe jer ste ljubazni, puni poštovanja i uslužni prema svim svojim vršnjacima, učiteljima i osoblju. Izniman ste uzor učenicima 6. i 7. razreda. Volim vas", napisala je Nadya. 

Mnogi su joj u komentarima pisali da joj se dive što odgaja toliko djece te da su svi prekrasni, no bilo je i onih koji su se pitali gdje je preostalih šestero djece.

"Njihova starija braća i sestre nisu htjeli da objavim sliku njihovog prvog dana škole. Poštujem njihov izbor, trebali biste i vi", napisala je Nadya. 

Inače, Nadya je odrasla kao jedinica i oduvijek je sanjala da će imati veliku obitelj. Međutim, zbog problema s plodnošću nije mogla začeti prirodnim putem. Uštedjela je novac za medicinski potpomognutu oplodnju i tako rodila šestero djece. No htjela je još jedno. Na ultrazvučnom pregledu je doznala da nosi osmorke. 

Pročitajte više