"Osoblje je bilo agresivno": Otkriveno zašto se Kelly Rowland svađala sa zaštitarkom

Foto: Profimedia

AMERIČKA pjevačica i glumica Kelly Rowland imala je verbalni okršaj sa zaštitarkom na crvenom tepihu u Cannesu. Snimke i fotografije svađe proširile su se društvenim mrežama i stranim medijima. 

Osoblje je bilo agresivno?

Sada je izvor za Daily Mail otkrio pozadinu svađe. Članovi osoblja festivala navodno su bili agresivni i Kelly je bilo dosta njihovog ponašanja.

"Ljudi koji su zaduženi za pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bili su agresivni i Kelly je pokušavala to ignorirati. Kad je došla do zadnje žene, bilo joj je dosta i rekla joj je neka se pomakne da može mahati obožavateljima i pozirati paparazzima", tvrdi izvor.

"Nju nije briga hoće li izgledati kao diva jer zna da se zalaže za sebe. Ne pretvara se i htjela je postaviti jasnu granicu", rekao je izvor. 

>> Scena u Cannesu o kojoj svi pričaju: Kelly Rowland se posvađala sa zaštitarkom

Podsjetimo, Kelly je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. No u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa zaštitarkom. 

Kelly je na snimkama i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala zaštitarku, a onda su nešto počele razgovarati. Tada je pjevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala.

Pročitajte više