Ostala je trudna nakon seksa za jednu noć, sad traži oca kćeri: "Ne sjećam mu se ni imena"

Foto: Facebook

TERRI REID (32) iz Blackpoola u Velikoj Britaniji pokušava pronaći oca svoje 15-godišnje kćeri koju je dobila nakon seksa za jednu noć.

Davne 2003. Terri je tijekom izlaska upoznala muškarca s kojim je imala seks za jednu noć i ostala trudna.

Danas njena kći Chanell ima 15 godina i želi upoznati svog oca. Problem je što se njena majka ne može sjetiti ni njegova imena te zna samo da je bio "visok, crnokos i zgodan Velšanin".

"Chanell je sad dovoljno odrasla da razumije situaciju i želi pronaći svog oca, a ja ovo radim zbog nje", ispričala je Terri za Daily Mail.

U vrijeme kad je ostala trudna s njima bilo joj je samo 17 godina, a za svog nepoznatog partnera pretpostavlja da je bio istih godina.

"Mislim da je bio u gradu na odmoru s obitelji. Nije mogao biti puno stariji od mene, možda godinu ili dvije. Upoznali smo se u klubu koji više ne postoji. Bilo je to tako davno, ne mogu mu se sjetiti imena, ali mogao bi biti Liam", kaže ona.

Iako se ocu svog djeteta ne sjeća ni imena, nije joj žao što se sve tako završilo.

"Možda je seks na jednu noć bio krivi izbor, ali iz toga sam dobila predivnu kći. Ništa joj nije falilo tijekom odrastanja, ja imam veliku obitelj koja nam je puno pomogla u svemu", rekla je Terri.

Muškarca sad pokušava pronaći samo da bi njena kći mogla upoznati oca.

"Ne želimo ništa od njega, jedino to da Chanell sazna tko joj je otac", zaključila je ona.  

Pročitajte više