Ostavila je slavnog nogometaša, sad se spetljala s najboljim boksačem svijeta

Foto: Instagram

RITA MAHREZ, supruga nogometaša Manchester Cityja Riyada Mahreza, viđena je u noćnom provodu s britanskim boksačem i prvakom u teškoj kategoriji Anthonyjem Joshuom.

Anthony (30) i Rita (26) upoznali su se prošlog prosinca kad ju je on pozvao da mu se pridruži za njegovim stolom u VIP-u noćnog kluba Tape u londonskom Mayfairu. Navodno je ipak odustao od avanture s njom kad je shvatio tko je ona.

No čini se da se nije mogao dugo držati daleko od nje. Nedavno su uočeni u jednom baru na sjeveru Londona, a potom su ponovno uhvaćeni skupa.

"Rita je luda za njim. Misli da mogu biti par. U kontaktu je s njim preko njegovog kruga prijatelja i voli izlaske s njim", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

"Joshua je noću tamo gdje je Rita. Jako je oprezan kad je ona u pitanju. Boji se da je ciljala na njega zbog promocije, dok pokušava pokrenuti svoju glazbenu karijeru", dodaje izvor.

Rita živi u vili u Buckinghamshireu, a prošle godine se razvela od Alžirca Mahreza s kojim ima dvoje djece. Joshua je 2016. prekinuo odnos s plesačicom Nicole Osbourne s kojom ima dva sina.

>>Žena nogometaša koji zaradi 1,6 milijuna kuna tjedno razbjesnila javnost snimkom

Pročitajte više