Osuđena obožavateljica koja je slavnom pjevaču poslala 8000 pisama u mjesec dana

Foto: EPA

Žena koja je uhodila Harryja Stylesa zatvorena je i zabranjeno joj je odlaziti na njegove nastupe.

Myra Carvalho (35) poslala je pjevaču 8000 čestitki u manje od mjesec dana, rečeno je sudu Harrow Crown, a osuđena je na 14 tjedana zatvora nakon što je u utorak priznala krivnju za optužbu za uhođenje. Carvalho je također izrečena zabrana prilaska u trajanju od 10 godina te joj je rečeno da ne smije prisustvovati nijednom događaju na kojem Styles nastupa, piše BBC.

Brazilska državljanka slala je 30-godišnjem pjevaču rukom pisana pisma dok je bila u Velikoj Britaniji, a naručila je i niz čestitki za njega putem interneta koje su poslane na njegovu adresu. Od 8000 poslanih čestitki, neke su bile čestitke za vjenčanje, a dva su pisma osobno dostavljena na Stylesovu adresu, rekli su tužitelji.

Navodno pati od manične epizode

Sudski dokumenti pokazuju da je Carvalho boravila u hostelu za izlete u Earl's Courtu u zapadnom Londonu, nakon što je u prosincu stigala u Ujedinjeno Kraljevstvo. Njezina obitelj nije znala da je otputovala u zemlju, a ona je priznala optužbu za uhođenje koje je uključivalo ozbiljnu uznemirenost kod pjevača.

Odvjetnica Clementine Simon koja zastupa Carvalho rekla je da liječnik njezine klijentice u Brazilu vjeruje da ona pati od manične epizode. Carvalho je naređeno da ne kontaktira Stylesa, ni izravno ni neizravno, a zabranjen joj je i ulazak u područje sjeverozapadnog Londona, te također mora platiti naknadu za žrtvu u iznosu od 134 funte.

Pročitajte više