Osvanula nova snimka Bezosa i zaručnice na Hvaru: Evo kako se ponašaju kad su sami

Screenshot: Dalmacija Danas/YouTube

Poznati američki milijarder i vlasnik Amazona Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez proteklih su dana boravili na hrvatskom Jadranu. Iako su posjetili brojne lokacije, čini se da su im se najviše svidjeli otoci na kojima su najduže provodili vrijeme.

Iako je par jutros nakon tjedan dana napustio Hrvatsku privatnim avionom iz Splita, sada je osvanula snimka tijekom njihove večere na Hvaru u jednom poznatom ugostiteljskom objektu, javlja Dalmacija Danas. Večerali su sami, a kako su se ponašali, pogledajte u videu.

 

"Bio je sa zaručnicom, a oko njih je bilo osiguranje. Nisu puno novaca potrošili, jednostavna je to bila večera", otkrio je redoviti posjetitelj restorana koji se u tom trenutku našao na večeri odmah do stola Jeffa Bezosa.

Stradunom šetali s Katy Perry i Orlandom Bloomom

Podsjetimo, par je proteklih tjedana boravio u Dubrovniku i na okolnim otocima, a plovili su na luksuznoj jahti Koru, koju je Bezos nedavno kupio. 

Milijarder i njegova zaručnica snimljeni su u šetnji Stradunom u društvu još jednog slavnog para - Katy Perry i Orlanda Blooma, a s njima je bio i pjevač Usher.

Pročitajte više