Osvanula snimka s koncerta Taylor Swift, ismijavaju je zbog plesa

Popularna pjevačica Taylor Swift nastavlja sa svojom svjetskom turnejom Eras Tour, a snimke s nastupa svakodnevno preplavljuju društvene mreže. Nedavno je na TikToku objavljen video u kojem pleše uz pjesmu Shake It Off, nakon čega se pojavila gomila komentara o njenom "manjku" plesačkog talenta.

Iako je jedan njezin vjerni fan napisao da je podcijenjena kao plesačica, mnogi se nisu složili s takvom izjavom. Neki od izrugujućih komentara bili su kako joj "treba donijeti hulahop" te da "njezine kretnje podsjećaju na situaciju kad zaboravite ručnik pa se sušite nakon tuširanja".

@harryalex98 I’m the one who makes you laugh when you know you’re ‘bout to cry ✨ #taylorswift #erastour #erastouredinburgh #edinburgh #youbelongwithme #fyp ♬ original sound - HarryAlex98

Ipak, bilo je mnogo više onih koji su stali u njezinu obranu te rekli kako je treba pustiti da uživa i zabavlja publiku. Inače, tijekom nedavnog nastupa u Edinburghu njeni obožavatelji doslovno su potresli zemlju na početku njezine britanske turneje izazvavši seizmičke aktivnosti zabilježene šest kilometara od mjesta koncerta.

Podsjećamo, njezina turneja počela je u ožujku 2023. i trajat će do prosinca ove godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.