Osvanule fotke Janice Kostelić iz 2007. godine. Sjećate li se kako je tad izgledala?

Foto: Zeljko Lukunic/Goran Stanzl/PIXSELL

Fotografi Pixsella objavili su fotografije Janice Kostelić snimljene prije 17 godina.

Na današnji dan te 2007. godine Janica je objavila da prekida karijeru na konferenciji za medije održanoj u hotelu Tomislavov dom na Sljemenu. Kao glavni razlog navela je strah od novih ozljeda ili obnavljanja postojećih.

"Došao je trenutak da okončam sportsku karijeru. Nije došlo do zasićenja skijanjem, nego su glavni razlog mog oproštaja brojne ozljede. Također, postoji bojazan da mi se ne dogodi nekakva teža ozljeda s težim posljedicama", rekla je toga dana Janica.

Dodala je i kako je ona jedna obična cura koja ne voli sebe gledati na naslovnicama i čitati o sebi. "Nikad ne reci nikad, jer neki su se sportaši vraćali i nakon duže pauze", rekla je Janica. Međutim, profesionalnom skijanju nije se nikad vratila.

Majka dvoje djece

Janica je danas majka dvoje djece. Početkom 2019. godine rodila je sina Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti. Vijest o prvoj trudnoći podijelila je samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima te ju je tajila od javnosti. U rujnu prošle godine rodila je drugo dijete.

Janica rijetko u javnosti priča o privatnom životu, međutim godinu dana nakon Oskarova rođenja otkrila je da je dječak vrlo zaigran i da joj je odlično u ulozi majke.

I prije rođenja Oskara bivša skijašica je više puta rekla da obožava djecu. Često su je fotografi viđali kako se druži s djecom svog brata Ivice Kostelića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.