Osvanule fotografije Luke i Vanje Modrić prije braka, 2009. ljetovali u Dubrovniku

Foto: Grgo Jelavic/24sata/PIXSELL

VANJA I LUKA MODRIĆ u braku su od 2010. godine kada su dobili i prvo dijete, sina Ivana. Zajedno su od Lukine 19. godine, a sad su se pojavile i njihove fotografije s ljetovanja prije braka, 2009. godine.

Luka i Vanja tad su uživali u Dubrovniku u društvu prijatelja. S njima je bio i Marko Oštrić, Lukin prijatelj koji mu je godinu dana kasnije bio i vjenčani kum. Mladi par tad je snimljen u vožnji jet skijem nakon čega su odmarali na suncu. 

Vjenčanje godine

Luka i Vanja vjenčali su se 2010. pred matičarom, a onda godinu dana kasnije u crkvi. Na njihovom crkvenom vjenčanju okupila se cijela svita imena iz hrvatskog nogometa. Zdravko Mamić, Slaven Bilić, Ognjen Vukojević, Vedran Ćorluka, Boško Balaban, Tomo Vuksan bili su samo neki od uzvanika, a Luka i Vanja pozdravili su svakog od njih pojedinačno.

Također, na ulazu u crkvu Majke Božje Lurdske stajao je zaštitar. Naime, te 2011. njihovo vjenčanje bilo je svadba godine koju su pomno pratili svi mediji. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, a slavlje je održano u Westinu.

Pročitajte više