Osvanule stare fotke bugarske princeze: Evo kako je izgledala prije 20 godina

Foto: EPA/Profimedia

BUGARSKA princeza Kalina početkom lipnja snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, a fotografije su obišle svijet. 52-godišnja princeza svojim je izgledom privukla pažnju, a mnogima su za oko zapeli njezine mišićave ruke i nos. 

Sada su osvanule rijetke fotografije iz njezine mladosti na kojima se vidi koliko je promijenila svoj izgled. Na jednoj od njih, snimljenoj 2006. godine, nasmijana princeza pozira na događaju povodom 25. godišnjice vjenčanja velikog vojvode Luksemburga Henrija i vojvotkinje Marije Terese. 

Na drugoj fotografiji, snimljenoj godinu dana kasnije, princeza pozira sa suprugom Antoniom Munozem i njihovim sinom Simeonom-Hasanom. 

Promijenila izgled 

Bugarska princeza, inače peto dijete i jedina kći kralja Simeona II. i njegove supruge Margarite, drastično je promijenila izgled u posljednjih 20 godina. Mnogi su nagađali da je operirala nos, no to nije istina.

Naime, princeza je u djetinjstvu pala i polomila zube. Tijekom liječenja došlo je do infekcije u vilici pa je morala na operaciju kako bi se spriječilo širenje infekcije, što je utjecalo i na izgled njezinog nosa. Osim toga, posljednjih se godina posvetila treniranju te ne izlazi iz teretane, a dokaz tome su njezine iznimno mišićave ruke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.